Skjuta pistol – Stockholm

Vill du skjuta pistol i Stockholm? på den här sidan har vi samlat de företag som erbjuder provskjutningar i Stockholmsområdet. Hoppas att du finner det du söker.

De senaste åren har intresset för att prova skjuta pistol i Stockholm ökat dramatisk. Anledningen är nog att ryktet har spridit sig om hur roligt och adrenalinfyllt det faktiskt är att krama av avtryckaren på till exempel en Smith & Wesson .357 Magnum och känna rekylen slå genom armen och fortsätta upp i kroppen. Det känns helt enkelt både kraftfullt och avkopplande på samma gång. Det finns dock ett begränsat antal skytteklubbar i Stockholm där man har möjlighet att provskjuta olika pistoler, men som tur är finns det upplevelseföretag som erbjuder paket där du får skjuta upp till 110 skott med 8 olika vapen. Här nedan har vi listat de företag där du kan skjuta pistol i Stockholm. Läs mer och boka din provskjutning via länken till höger.

 

Företag i Stockholm där du kan boka en provskjutning

Upplevelse.com har fyra olika provskytte-paket i Stockholm för alla som vill prova att skjuta pistol – Medi, Premium, Maxat samt VIP. Vilket paket passar dig bäst?

Provskjutningarna sker i Västberga, strax söder om Stockholm efter en noggrann säkerhetsgenomgång.

VIP – 8 olika vapen, 110 skott ca 120 min.
Max – 8 olika vapen, 40 skott, ca 60 min.
Premium – 5 olika vapen, 20 skott, ca 40 min.
Mini – 2 vapen, 10 skott, ca 30 minuter

Pris:
Från 495 kr

Även Liveit erbjuder provskjutningar i Stockholmsområdet. Hos dem får du skjuta med fem olika pistoler som t.ex. Walter PPK, Glock 17 och Smith&Wesson .357 Magnum. Efter en gedigen säkerhetsgenomgång är du redo att sätta kulorna där de var menade att de ska sitta.

Kaliber 22
Unique kal. 22 mm
Taurus kal. 9 mm
Walther PPK
Glock 17
45 Colt
Smith&Wesson .357 Magnum

Pris:
Från 995 kr

GreatDays har två olika pistolskyttepaket i Stockholm. Ett “solopaket” och ett “duellpaket” – perfekt om du vill utmana någon av dina polare. Innan ni får vapnen i händerna, så får ni så klart en grundlig säkerhetsgenomgång så att ni säkert kan hantera pistolerna.

Walther PPK
Glock
Magnum .357
.45 APC
.22 Cal

Pris:
Från 945 kr

Happy-Day – Om du vill uppleva något utöver det vanliga på skjutbanan, så har vi kanske det roligaste paketet här. Förutom de ”vanliga” vapnen med 9mm pistol och 357 Magnum, så får du här även prova att skjuta med pumphagelgevär. Denna upplevelse kan bokas i Stockholm, Göteborg och i Karlstad.

9mm pistol
38 Super
.357 Magnum
Gevär 223
​Pumphagel

Pris:
Från 899 kr

Oavsett om du är privatperson eller företag, har Upplevelsepresent
flera grymma paket för de som vill prova på att skjuta pistol i Stockholm. Dags att prova? Boka redan idag!

Vapen (kan variera beroende på ort):
​Kaliber .22
Revolver .38 special
9 mm (tjänstevapen)
.45 Colt
.357 Magnum
.44 Magnum

Pris:
Från 800 kr

Box Experience erbjuder ett fullspäckat paket för alla som vill provskjuta pistoler och revolvrar i Stockholm. I detta paket får du bl.a. lära dig hur du ska stå, hur du ska hålla i vapnet, sikta och avfyra. Provskjutningen tar ca 40 minuter och ger en otrolig adrenalinkick. Kan bokas året runt.

Smith & Wesson 357 Magnum
Glock 30
Desert Eagle
m.fl.

Pris:
Från 845 kr

Tips innan du skjuter pistol i Stockholm

Om du redan bor i Stockholm, så vet du nog ganska väl vad vår huvudstad har att erbjuda i övrigt. Men om du åker hit för upplevelsen att skjuta pistol – kolla även vilka andra upplevelser som finns i stan (och som inte är tillgängliga på din ort). Passa på att uppfylla flera av dina drömmar under samma dag. Ha en härlig dag i Stockholm!