Skjuta pistol – Göteborg

 

Söker du företag i Göteborg där du kan boka pistolskytte? Här har vi samlat de företag i Göteborgsområdet där du kan boka en provskjutning. 

Intresset för att prova på hur det känns att hålla i och provskjuta med några av historiens mest kända vapen har ökat dramatiskt de senaste åren. Därför har vi här listat och jämfört de företag i Göteborgsområdet som erbjuder pistolskytte-paket till allmänheten. Gemensamt för alla arrangörer på våra listor är att de alltid ser till att göra en grundlig säkerhetsgenomgång innan man får några vapen i handen.

Företag i Göteborg där du kan boka en provskjutning

Upplevelse.com erbjuder fyra olika provskytte-paket i Göteborgsområdet för de som vill prova att skjuta pistol – Medi, Premium, Maxi samt VIP. Vilket paket passar dig bäst?

VIP – 8 olika vapen, 110 skott ca 120 min.
Max – 8 olika vapen, 40 skott, ca 60 min.
Premium – 5 olika vapen, 20 skott, ca 40 min.
Mini – 2 vapen, 10 skott, ca 30 minuter

Pris:

Se aktuellt pris

Happy-Day – Om du vill uppleva något utöver det vanliga på skjutbanan, så har vi kanske det roligaste paketet här. Förutom de ”vanliga” vapnen med 9mm pistol och 357 Magnum, så får du här även prova att skjuta med pumphagelgevär. Denna upplevelse kan bokas i Stockholm, Göteborg och i Karlstad.

9mm pistol
38 Super
.357 Magnum
Gevär 223
​Pumphagel

Pris:

Paketet har utgått