Skjuta pistol – Varberg

Söker du företag i Karlstad där du kan boka pistolskytte? Här har vi listat och jämfört de företag i Karlstad där du kan boka en provskjutning med olika skjutvapen.

Intresset för provskjuta några av historiens mest kända vapen har ökat dramatiskt de senaste åren. Därför har vi här listat och jämfört de företag i Karlstadsområdet där man kan boka ett upplevelsepaket för att provskjuta olika vapen. Som alltid – alla arrangörer på våra listor ser alltid till att göra en grundlig säkerhetsgenomgång innan man får några vapen i handen.

Företag i Varberg där du kan boka en provskjutning

Liveit är ett av företagen som anordnar provskjutningar i Malmöområdet. Här får du provskjuta fem olika pistoler som t.ex. Glock 17, Walter PPK och den legendariska Smith&Wesson .357 Magnum. Kolla in deras paket och välj den som passar dig bäst.

Kaliber 22
Unique kal. 22 mm
Taurus kal. 9 mm
Walther PPK
Glock 17
45 Colt
Smith&Wesson .357 Magnum

Pris:
Från 995 kr

Happy-Day – Om du vill uppleva något utöver det vanliga på skjutbanan, så har vi kanske det roligaste paketet här. Förutom de ”vanliga” vapnen med 9mm pistol och 357 Magnum, så får du här även prova att skjuta med pumphagelgevär. Denna upplevelse kan bokas i Stockholm, Göteborg, Varberg och i Karlstad.

9mm pistol
38 Super
.357 Magnum
Gevär 223
​Pumphagel

Pris:

Från 1795 kr

Tips innan du skjuter pistol i Varberg

Kom ihåg att en upplevelse som denna passar bäst i goda vänners lag. Bjud in dina närmaste vänner för att prova på tjusningen i att skjuta pistol och känna kraften i rekylen. Boka din provskjutning i Varberg här och nu.