Skjuta pistol – Malmö

Bor du i Malmö och vill skjuta pistol? Då har du kommit helt rätt! På denna sida har vi nämligen samlat alla företag som erbjuder provskjutningar av olika pistoler i Malmöområdet. Det är för närvarande inte jättemånga, men i och med att efterfrågan ökar, så kommer det säkert att finnas flera aktörer inom kort. Återkom gärna för ytterligare information längre fram.

Det finns för närvarande tre upplevelseföretag som erbjuder provskjutningar i Malmö just nu – Upplevelse.com, Upplevelsepresent samt liveit. Deras paket är ganska lika till innehållet, men som alltid är det upp till tycke och smak om vilken provskjutning man tycker känns bäst och roligast. Kolla in vår sammanställning här nedan och välj din favorit här och nu.

Företag i Malmö där du kan boka en provskjutning

Upplevelse.com har nu börjat sälja provskytte-paket även i Malmö! Välj mellan paket som Medi, Premium, Maxat eller VIP.

VIP – 8 olika vapen, 110 skott ca 120 min.
Max – 8 olika vapen, 40 skott, ca 60 min.
Premium – 5 olika vapen, 20 skott, ca 40 min.
Mini – 2 vapen, 10 skott, ca 30 minuter

Pris:
Från 495 kr

Liveit är ett av företagen som anordnar provskjutningar i Malmöområdet. Här får du provskjuta fem olika pistoler som t.ex. Glock 17, Walter PPK och den legendariska Smith&Wesson .357 Magnum. Kolla in deras paket och välj den som passar dig bäst.

Kaliber 22
Unique kal. 22 mm
Taurus kal. 9 mm
Walther PPK
Glock 17
45 Colt
Smith&Wesson .357 Magnum

Pris:
Från 995 kr

Upplevelsepresent har flera roliga paket för alla som vill prova på att skjuta pistol i Malmö. Förutom prova-på-paketet, kan du även boka “pistolduellen” som verkligen blir ett minne för livet.
I Malmö kan du provskjuta under våren, sommaren och hösten.

Vapen (kan variera beroende på ort):
​Kaliber .22
Revolver .38 special
9 mm (tjänstevapen)
.45 Colt
.357 Magnum
.44 Magnum

Pris:
Från 800 kr

Tips innan du skjuter pistol i Malmö

Kom ihåg att en upplevelse som att skjuta pistol alltid är roligare när man gör det tillsammans med vänner. Samla ihop dina närmaste och utmana dem till en pangfylld kväll i skyttens tecken. Boka din provskjutning i Malmö här och nu.